Joan Rivers haalt uit naar Anna Wintour

29/05/13 om 18:47 - Bijgewerkt om 18:47

Bron: Knack Weekend

Talkshowpresentatrice Joan Rivers was in een interview met New York Post niet mals voor Anna Wintour, die volgens Rivers mode "te serieus neemt".

Joan Rivers haalt uit naar Anna Wintour

© Reuters

Joan Rivers staat niet bepaald bekend om haar zachtmoedigheid. In haar talkshow 'Fashion Police' maakt ze zonder veel omhaal de kledingstijl van verschillende Holywoodsterren met de grond gelijk, maar ook de -nochtans goedgeklede- Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour ontsnapt niet aan Rivers' gifklier.

De talkshowpresentatrice maakte vorig jaar al opmerkingen over de fundraiser die Wintour organiseerde voor de herverkiezingscampagne van president Obama. Aan de New York Times vertelde ze dan weer dat Sacha Baron Cohens film The Dictator, opgedragen aan Kim Jong-Il, eigenlijk gebaseerd is op de biografie van Anna Wintour.

Maar ook in haar functie als bewaarengel van de goede smaak wordt Wintour niet geapprecieerd. In een pas verschenen interview met de New York Post zei Rivers dat Anna Wintour mode "te serieus neemt." "Iedereen die mode serieus neemt is een idioot", aldus Rivers, die er nog fijntjes aan toevoegde dat "she should just take a broom and stick it up her ass." Stay classy, Joan. (KS)

Lees meer over:

Onze partners