4 tips om het perfecte lingeriesetje te vinden als Valentijngeschenk

13/02/15 om 15:26 - Bijgewerkt om 17:39

Hoewel mannen een mooi setje lingerie zeker weten te appreciëren, zijn ze toch niet happig om op hun eentje een lingeriewinkel binnen te stappen. Wij zorgen voor de tips én de inspiratie.

- De juiste maat

Met de uitspraak 'een handje vol' heb je misschien wel de boezem van je vriendin omschreven, maar lingeriematen zijn net dat tikkeltje ingewikkelder. Duik dus even in haar kast en ga na welke cup- en omtrekmaat je wederhelft heeft.

- Stijl

Koop een setje waarvan je weet dat je liefste zich er goed in zal voelen. Als je vriendin geen fan is van uitdagende setjes, maar bijvoorbeeld lieflijke motiefjes verkiest, probeer dan iets gelijkaardigs te vinden.

- Blijf weg van corrigerend ondergoed

Een setje corrigerende lingerie geven is zowat het domste wat je kan doen. Je kan haar evengoed een tegoedbon voor de diëtiste geven. Koop haar een setje waarmee je haar laat weten dat je haar nog steeds sexy vindt.

- Vraag raad

Weet je echt geen raad? Pols dan even bij haar vriendinnen om te weten te komen met wat je het best naar huis komt. Vind je dat nog te vervelend? Het winkelpersoneel in lingeriewinkels weet ook van wanten, dus zij zullen je zeker kunnen verder helpen. (AB)

Lees meer over:

Onze partners