Meer smaak voor minder centen

08/04/09 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

In deze onzekere tijden wordt ook in de keuken bespaard. Dat betekent niet dat uw dagelijkse maaltijd hieronder moet lijden. Wat fantasie, enkele tips en je eet heerlijk. Wij presenteren u twee driegangenmenu's voor 15 euro.

Koken met een strikt budget vergt enige creativiteit en inspanning. Vooral planning is belangrijk. Je kunt niet zomaar, onvoorbereid, naar de supermarkt trekken en daar alles wat uw hart (of maag) begeert in het winkelkarretje gooien. Een doordachte maaltijdplanning en doelgericht shoppen zijn de pijlers van een geslaagde budgetkeuken. Meer dan ooit is het belangrijk gebruik te maken van seizoenproducten. Dan zijn ze goedkoper dan als je ze buiten het seizoen zou kopen. Aardbeien in de winter zijn een mooi voorbeeld. Maar het loont ook de moeite een blik te werpen in de voorraadkast : deze bevat vaak basisproducten zoals deegwaren, rijst en peulvruchten die maalti...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners