Magneet in de grensstreek

11/07/07 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:25

Keuken : 7 I Decor : 7,5 I Comfort : 7 I Service : 7,5 I Prijs/kwaliteit : 6,5

In de horeca moet je handig zijn en op tijd aanvoelen wat de mensen willen. Smakelijk eten is al lang niet meer voldoende, want wil je succes oogsten dan dient het lekkere potje een geheel te vormen met de omgeving, de sfeer en een passende prijzenpolitiek. Dat is Thomas Snijders en vriendin Kathy Joosen goed gelukt. Hun bistro Het Eglantierken groeide in vijf jaar tijd aan beide zijden van de grens uit tot een begrip en zeker in het weekend is er zonder reservatie weinig kans op een vrij tafeltje. Thomas Snijders is echt niet de grootste kookkampioen en de prijzen van de gerechten behoren ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners