Uniek popuprestaurant op 100 meter boven Brussel

06/11/13 om 17:06 - Bijgewerkt om 17:06

Bron: Knack Weekend

Vanaf 12 november opent het popuprestaurant The C Experience bovenop de IT Tower voor een unieke lunch of diner op 100 meter hoogte, met zicht op Brussel.

Lunchen of dineren op meer dan 100m hoogte, met een fantastisch uitzicht op onze hoofdstad, dat kan vanaf 12 november in het prestigieuze popuprestaurant The C Experience op het dak van de IT Tower in de Brusselse Louizalaan.

De tijdelijke hotspot werd helemaal in glas opgetrokken om de buitengewone culinaire ervaring te optimaliseren. Het resultaat is een staaltje technisch vernuft om u tegen te zeggen. Binnenin oogt het trendy interieur voornamelijk zwart en wit, en kunnen maximaal 24 gasten aan de lange, centrale kevlartafel plaatsnemen.

De keuken wordt drie maanden lang bezet door Belgische en Internationale sterrenchefs die elkaar wekelijks aflossen en - naargelang de marktaanvoer en hun inspiratie - voor culinair vuurwerk in het bord moeten zorgen. Claude Bosi, de Franse tweesterrenchef van het bekende Londense restaurant 'Hibiscus', mag de spits afbijten. Om uw culinaire ervaring te blijven herinneren worden tablets ter beschikking gesteld.

Op 11 februari worden de laatste borden geserveerd. Daarna worden de deuren definitief gesloten en verhuist The C Experience naar andere wereldsteden zoals Istanbul, Berlijn en New York

Een all-in lunch kost €267 per persoon, een all-in diner €297. Reservaties gebeuren online. Wie het groot ziet, kan de hele ruimte afhuren en - indien nodig - volledig laten personaliseren. 1% van de opbrengsten wordt geschonken aan "Sospeso" dat fondsen verwerft voor voedselhulp.

The C Experience: IT Tower, Louizalaan 480, 1050 Brussel. (DB)

Onze partners