Taco's met wortel, chimichurrikruiden en crispy chicken skin

08/08/18 om 11:00 - Bijgewerkt om 11:00

Een recept van Edwin en Tom Vinke van De Kromme Watergang.

Taco's met wortel, chimichurrikruiden en crispy chicken skin

© Gilles Draps

Geef je waardering

Voor 4 personen

  • 4 taco's
  • 4 wortelen
  • Ketchup
  • Tabasco chipotle
  • 40 g kimchi
  • Mayonaise
  • Chimichurrikruiden
  • Eetbare bloemen
  • Crispy chicken skin (te koop in de Aziatische speciaalzaak)

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Leg de wortelen op de Big Green Egg-barbecue en laat ze traag garen op 80°C. Zodra de wortelen gaar zijn, leg je de tortilla's kort op de barbecue. Leg de wortel op de tortilla. Besprenkel rijkelijk met ketchup aangelengd met wat druppels tabasco chipotle en 40 g kimchi. Spuit er een paar toefjes mayonaise op die je hebt opgewerkt met chimichurrikruiden. Werk af met eetbare bloemen.

Lees meer over:

Onze partners