Spinazie met rode bonen

10/06/11 om 12:04 - Bijgewerkt om 12:04

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 kg verse spinazie
  • 1 eetlepel tijm
  • 1 fijngesnipperd knoflookteentje
  • olijfolie
  • 1 blik (200 g) Bonduelle Rode Kidneybonen, uitgelekt
  • 1/2 citroen
  • zout en zwarte peper

Bereidingswijze

Was de spinazie en laat hem uitlekken.Verwarm enkele eetlepels olijfolie in een pan en laat de spinazie hierin slinken. Kruid met zout en peper. Fruit de knoflook en de tijm zachtjes in een beetje olijfolie. Doe er een lepel water en de bonen bij en warm even door.Voeg na een minuut de spinazie toe. Meng alles nog eens goed door elkaar, kruid eventueel nog wat bij met peper en zout en bedruppel de groenten met het citroensap.

Tip: Verrassend lekker bij vis!

Lees meer over:

Onze partners