Scampi's met kerriesaus, shiitake en spaghettini

10/06/11 om 13:30 - Bijgewerkt om 13:30

Geef je waardering

Scampi's met kerriesaus, shiitake en spaghettini

© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • Spaghettini
  • 24 grote scampi's
  • olijfolie
  • 150 g shiitake
  • 2 fijngehakte tenen knoflook
  • 1/3 el fijngehakte gember
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 glas zoete witte wijn
  • 3 dl room
  • peper en zout
  • Â1/2 fijngehakte bos lente-ui
  • 2 el fijngehakte koriander

Bereidingswijze

Kook de spaghettini beetgaar. Pel de scampi's en bak ze in olijfolie. Voeg na 1 min. de versneden shiitakes toe, na 2 min. de knoflook, gember en kerrie. Meng goed en laat 1 min. doorbakken. Blus met de wijn en room, kruid met peper en zout.

Voeg op het einde de lente-ui en koriander toe. Serveer met de pasta.

Onze partners