Insalata di tacchino con verdura

10/06/11 om 11:21 - Bijgewerkt om 11:21

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 0,5 kg kalkoenfilet
  • 4 fijne wortelen
  • 2 uien
  • zout en peper
  • pittige olijfolie (bv. Olio E.V. Fontodi)
  • aceto balsamico Cubica, 10 jaar oud (Pelloni Roberta - La Vecchia Dispensa)

Bereidingswijze

Het vlees van de kalkoen in water koken (zo'n 35 minuten). Na 20 minuten de schoongemaakte wortelen en uien toevoegen. 15 minuten later het kookvocht afgieten en de ingrediënten koud laten worden. De kalkoen en groenten in kubussen snijden. Kruiden met peper en zout. De ingrediënten royaal besprenkelen met pittige olijfolie en aceto balsamico naar smaak toevoegen. Koud opdienen.

Lees meer over:

Onze partners