Gezonde recepten van groentenkok Frank Fol voor het Tao Inner Strength programma

14/03/13 om 16:09 - Bijgewerkt om 16:09

Bron: Knack Weekend

Een gezonde geest in een gezond lichaam; groentenkok Frank Fol leert ons hoe we gezonder kunnen eten zonder aan smaak te moeten inboeten.

Gezonde recepten van groentenkok Frank Fol voor het Tao Inner Strength programma

Frank Fol experimeert met groenten, fruit en kruiden en stelde voor Belgisch merk Tao vijf recepten samen die de nieuwe thee-infusies en het energiedrankje van het merk perfect aanvullen.

Bij de infusie van groene thee met limoen en jasmijn bracht hij een slaatje van kool, citroengras, gember, gedroogde papaya, cashewnoten, tijgergarnaal, limoen, légumaise Thai en Ghoa Cress.

De infusie van zwarte thee met citroen en oranjebloesem werd dan weer vergezeld van een slaatje van veldsla en selderij, zure sjalotringen, sinaasappel, gelakt kalfsvlees met oranjebloesem vinaigrette.

Voor de infusie van witte thee met passievrucht en granaatappel besloot Frank te gaan voor een salade van wortel, citroengras, sesamzaadjes, gember, linzen, granaatappel zaadjes, verse munt met vinaigrette van passievruchtsap.

De infusie van rooibosthee met vlierbes en pruim komt helemaal tot zijn recht bij een drinkgazpacho van kerstomaat, rozenbottelthee, citroensap, mosseltjes met selder en gedroogde pruim.

Het nieuwe Tao energiedrankje bevat guarana en veenbes en dus koos Frank voor een dessert van roze pompelmoes, komkommerslierten, gedroogde aardbei, bosbessensausje en vanille ijs met poederkoffie.

Ontdek bij Knack Weekend de recepten voor deze heerlijk gezonde gerechtjes.

Onze partners