Gevulde eend met pastinaak, honing-sojasaus en rozemarijnaardappelen

10/06/11 om 09:41 - Bijgewerkt om 09:41

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 eend van 1,5 kg
  • peper en zout
  • 3 pastinaken
  • 1 ui
  • tijm
  • rozemarijn
  • laurierblaadjes
  • 4 el honing
  • 4 el sojasaus
  • 4 el water

Bereidingswijze

Kruid de eend met peper en zout. Schil de pastinaken, snij ze in stukken van 7 cm lang en 1 cm dik. Voeg fijngehakte ui en kruiden toe en vul er de eend mee op. Bak afgedekt 1 uur op 180°C. Oversaus met honing, sojasaus en water en bak nog 30 minuten. Bedruip regelmatig. Serveer met gebakken aardappelen, rozemarijn, knoflook en boter.

Lees meer over:

Onze partners