Gebakken rodepoonfilets met pancetta, savooikool en rouille

04/03/15 om 12:16 - Bijgewerkt op 06/02/15 om 16:03

Gebakken rodepoonfilets met pancetta, savooikool en rouille

Gebakken rodepoonfilets met pancetta, savooikool en rouille © Kris Vlegels

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4:

1/4 kleine savooikool

2 knoflooktenen

boter

2 dl room

peper en zout

8 tot 12 rodepoonfilets (met vel)

8 tot 12 plakken pancetta

4 el rouille (knoflooksaus)

1 el room

Snij de savooikool in fijne repen, stoof met de look gaar in boter. Voeg de room toe en kruid met peper en zout.

Omwikkel de filets met pancetta en bak net gaar in boter, kruid met peper en zout.

Klop de rouille los met een el room en serveer met de kool en de vis.

Onze partners