Ganda kabeljauw

Voor 4 personen:

Voor 4 personen:

400 g kabeljauwfilet

1 dl olijfolie,

1 eetlepel verse koriander

grof zeezout en zwarte peper

4 sneden Ganda Ham

1 rode paprika, in blokjes

4 stronken witloof,

1 eetlepel vloeibare honing

50 g boter

1 eetlepel fijngesneden bieslook

1 eetlepel kappertjes

Verdeel de kabeljauw in vier stukken en marineer ze in grof zout, peper, olijfolie en koriander. Zet de oven op 150°C. Wikkel de vis in sneetjes Ganda ham, schik ze in een beboterde ovenschotel en zet ze 5 minuten in de oven. Snijd het witloof fijn en fruit het even in olijfolie.

Voeg de kappertjes en het bieslook toe. Stoof de paprikablokjes in 2 eetlepels olijfolie en voeg de

honing en peper en zout toe. Schep het witloof in het midden van warme borden en schik er telkens een vispakje op. Lepel er wat paprikablokjes rond en versier met korianderblaadjes.

Bereidingstijd: 30 minuten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content