Crostini met kippenlevers, ui en pijnboompitten

  • Moeilijkheid

Crostini met kippenlevers, ui en pijnboompitten

Voor 4:

250 g kippenlevers

2 el olijfolie

1 grote ui

1 teen knoflook

1 el fijngehakte salie

25 g boter

1/2 dl marsala

25 g sultanarozijnen

1 el balsamicoazijn

25 g geroosterde pijnboompitten

8 sneden ciabattabrood

enkele blaadjes sla, om te serveren

peper en zout

Versnij de kippenlevers grof. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de kippenlevers goudbruin. Schep uit de pan en laat afkoelen.

Smelt de boter en fruit de fijngehakte ui, knoflook en salie. Voeg de marsala, balsamicoazijn en rozijnen toe en laat inkoken. Doe er de kippenlevers en pijnboompitten bij, kruid naar smaak en haal van het vuur.

Rooster het ciabattabrood. Beleg de crostini met de kippenlevers en serveer met de slablaadjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content