Voor 4:
250 g kippenlevers
2 el olijfolie
1 grote ui
1 teen knoflook
1 el fijngehakte salie
25 g boter
1/2 dl marsala
25 g sultanarozijnen
1 el balsamicoazijn
25 g geroosterde pijnboompitten
8 sneden ciabattabrood
enkele blaadjes sla, om te serveren
peper en zout
Versnij de kippenlevers grof. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de kippenlevers goudbruin. Schep uit de pan en laat afkoelen.
Smelt de boter en fruit de fijngehakte ui, knoflook en salie. Voeg de marsala, balsamicoazijn en rozijnen toe en laat inkoken. Doe er de kippenlevers en pijnboompitten bij, kruid naar smaak en haal van het vuur.
Rooster het ciabattabrood. Beleg de crostini met de kippenlevers en serveer met de slablaadjes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier