Ciabattina's met mozzarellakaas en tomaatjes

08/06/11 om 15:01 - Bijgewerkt om 15:01

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 4 individuele ciabattina-broodjes
  • 30 g boter
  • 8 blaadjes basilicum
  • peper en zout
  • balsamico azijn
  • 1 à 2 mozzarellakaasje
  • 2 tomaten
  • olijfolie.

Bereidingswijze

De boter zacht laten worden en mengen met zout, peper en versnipperde basilicum. De broodjes opensnijden en de binnenkant besmeren met kruidenboter. De tomaten in dunne plakjes snijden. Een laag tomaat in de broodjes leggen. Daarop enkele plakjes mozzarellakaas schikken en opnieuw enkele plakjes tomaat aanbrengen. Het beleg in ieder broodje besprenkelen met een koffielepel olijfolie vermengd met enkele druppels aceto balsamico. Kruiden met een weinig zwarte peper uit de pepermolen en garneren met blaadjes basilicum.

Lees meer over:

Onze partners