Ciabattina’s met mozzarellakaas en tomaatjes

Dit is een algemeen beeld dat niet tot het recept behoort.
  • Moeilijkheid

Voor 4 personen

4 individuele ciabattina-broodjes

30 g boter

8 blaadjes basilicum

peper en zout

balsamicoazijn

1 à 2 mozzarellakaasje

2 tomaten

olijfolie

Bereiding

1. Laat de boter zacht worden en meng met zout, peper en versnipperde basilicum.

2. Snijd de broodjes open en besmeer de binnenkant met kruidenboter.

3. Snijd de tomaten in dunne plakjes.

4. Leg een laag tomaat in de broodjes. Schik daarop enkele plakjes mozzarellakaas en breng opnieuw enkele plakjes tomaat aan. Besprenkel het beleg in ieder broodje met een koffielepel olijfolie vermengd met enkele druppels aceto balsamico. Kruid met een weinig zwarte peper uit de pepermolen en garneer met blaadjes basilicum.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content