Ciabatta met mozzarella en tomaat

Voor 4 personen
  • 4 individuele ciabattine
  • 30 g boter
  • 8 blaadjes basilicum
  • peper en zout
  • balsamicoazijn
  • 1 Ć  2 mozzarella
  • 2 tomaten
  • olijfolie
Bereiding
  1. Laat de boter zacht worden en meng met zout, peper en versnipperde basilicum.
  2. Snijd de broodjes open en besmeer de binnenkant met kruidenboter.
  3. Snijd de tomaten in dunne plakjes.
  4. Leg een laag tomaat in de broodjes. Schik daarop enkele plakjes mozzarella en breng opnieuw enkele plakjes tomaat aan. Besprenkel het beleg in ieder broodje met een koffielepel olijfolie vermengd met enkele druppels aceto balsamico.
  5. Kruid met een weinig zwarte peper uit de pepermolen en garneer de mozzarella en tomaat met blaadjes basilicum.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content