Bouillon van knolselderij met mosselen, zure room en bieslook

16/12/15 om 09:15 - Bijgewerkt om 09:15

Bouillon van knolselderij met mosselen, zure room en bieslook

Bouillon van knolselderie met mosselen, zure room en bieslook © Kris Vlegels

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4:

1/3 kleine knolselderij

1 stengel groene selderij

1 kleine ui

2 knoflookteentjes

2,5 liter kippenbouillon

peper en zout

500 g verse mosselen, gestoomd à la marinière

4 kleine el zure room

verse bieslook

Snij knolselderij, groene selderij, ui en knoflook in kleine dobbelstenen. Kook de groenten gaar in de bouillon. Kruid met peper en zout.

Serveer met gestoomde mosselen (uit de schelp) en een lepel zure room in het midden van de soep. Werk af met fijngehakte bieslook.

40'

Moeilijk: 1

Onze partners