08/08/17 om 18:05 - Bijgewerkt om 21:07

'Fipronil is niet de ziekte, maar een symptoom van wat er mis is met onze voedingsindustrie'

Sinds vorige week het nieuws over fipronil in Europa bekend werd, heerst er alarmfase rood over eieren. Een overdreven paniekreactie volgens de voedselagentschappen die onze gezondheid moeten bewaken, een onderdeel van een veel diepgaander probleem volgens Weekend.be-redacteurs Lotte Philipsen en Eva Kestemont.

Lees eerst: Besmette eieren: wat is er aan de hand?
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info