Feestelijk Vijfgangenmenu van Henk Van Oudenhove

18/12/12 om 18:07 - Bijgewerkt om 18:07

Bron: Knack Weekend

Henk Van Oudenhove van restaurant Sans Cravate stelde voor Knack Weekend een sterrenmenu samen.

Feestelijk Vijfgangenmenu van Henk Van Oudenhove

Bij Sans Cravate kan u terecht voor heerlijke gerechten gemaakt van de beste streekproducten in het hartje van Brugge. Daarnaast wordt er begin januari ook een B&B geopend die net als het restaurant een zaak met een ziel zal zijn waar gasten zich ontspannen en thuis voelen.

De klassieke kooktechnieken gecombineerd met innovatieve producten bieden de perfecte combinatie voor elke culinaire liefhebber die iets nieuw wilt proberen.

Menu Sans Cravate

Wilde schotse zalm en koningskrab salade van witlof, yuzu mayonaise, vanille en appel ----- -----Consommé van fazant met gember en shi-také's onder korst ----- -----Opgevulde kapoen* met truffel ----- -----Oude parmesan met peer, amandel en oude balsamico ----- -----Chocolade rol biscuit , geplette framboos , gezouten botercaramel

Praktische informatie Sans Cravate, langestraat 159, 8000 Brugge. 050/67.83.10‎. Gesloten op zondag & maandag.

Lees meer over:

Onze partners