'Als het keukenpersoneel zelf niet van zijn maaltijden wil eten, is er een groot probleem'

06/04/17 om 09:00 - Bijgewerkt om 12:18

Vredeseilanden ken je vooral van de 'mannekes'-actie ten voordele van landbouwers wereldwijd, maar de organisatie zet zich ook al jaren lang in op grootkeukens. "Duurzaamheid en lekker voedsel gaan hand in hand. Het gaat erom dat keukens meer aandacht besteden aan wat ze bereiden."

De laatste jaren ontstonden er al heel wat initiatieven rond duurzaamheid in grootkeukens, maar ze hebben niet vaak tot structurele veranderingen geleid. Daar wil Vredeseilanden met haar begeleiding van grootkeukens verandering in brengen. Wij interviewen Katharina Beelen, coördinator van het programma rond grootkeukens.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners