Steun voor de man met de langste penis ter wereld

3828463
Nele Reymen
Nele Reymen Nele Reymen is schrijfster. Voor Knack Weekend volgt ze de actualiteit en geeft ze daarbij haar onomwonden mening. Ze excuseert zich alvast bij betrokken partijen.

Roberto Esquivel Cabrera, een 52-jarige Mexicaan is opgestaan als man met de langste (48,2cm) piemel ter wereld. Zijn eikel raakte bij die beweging de grond net niet. Columniste Nele steekt hem een hart onder de riem, ook al is de ruimte daar nauw bemeten.

Roberto Esquivel Cabrera, een 52-jarige Mexicaan is opgestaan als man met de langste (48,2cm) piemel ter wereld. Zijn eikel raakte bij die beweging de grond net niet. Columniste Nele steekt hem een hart onder de riem, ook al is de ruimte daar nauw bemeten.

u0022Roberto, de man met de langste penis ter wereld, verdient die status van mindervalideu0022

Ik had altijd al een vermoeden dat de mannen in mijn leven geen reden tot klagen noch stoefen hadden en Roberto is daar de vleesgeworden bevestiging van. Met een penis van bijna een halve meter lang hangt zijn mannelijkheid tot aan zijn enkels en het topje duwt hem de moed nog wat verder in de schoenen. De buitenproportionele afmeting van zijn derde been is namelijk een even grote nachtmerrie voor hemzelf als droom voor anderen. Als de kleinste man ter wereld ongeveer even ver geraakt op een meetlint als je penis, heb je dan ook een probleem en Roberto weet het.

Steun voor de man met de langste penis ter wereld
© CEN

Roberto heeft pijn, zegt hij. Roberto is depressief, zegt hij. Roberto vindt geen job, zegt hij. Wat niemand hem kan kwalijk nemen. Voor veel meer dan pornofilms met C-acteurs en een stel andere paardenlullen komt hij niet in aanmerking. En dat is mans droom niet. Integendeel. Met een treffende gelijkenis met Jelle De Beule die zich hopelijk beperkt tot het gelaat, is een grotere afzetmarkt dan Vlaanderen hem sowieso niet toebedeeld. Nee. Roberto wil maar één ding: invalide verklaard worden. En waarom ook niet? Er zijn meer mannen die beweren slechts één enkele centimeter van een gehandicaptenparkeerkaart verwijderd te zijn. Een kaart die ze met plezier achter hun voorhuid zouden steken.

Of hij nog een erectie kan krijgen staat nergens vermeld, maar het ding kan fungeren als looprekje, als snijplank of bij een slechte persoonlijke hygiu0026#xEB;ne als zelfregulerende kaasplank.

Roberto verdient die status van mindervalide. Om nog maar te zwijgen over de handicaps die de man kan veroorzaken. Zijn lid is een zwaar leed. Voor hem, maar ook voor de spleet. Want probeer met zulk geweld de vrouwtjes maar eens te versieren. Zelfs Marnix Peeters weet wel door wie hij zich anaal laat nemen in zijn promofilmpje.

Steun voor de man met de langste penis ter wereld
© CEN

Er rest Roberto slechts één ding: aanvaarding. Menselijk leed is van alle tijden en geslachten, elke vrouw indachtig die haar borsten moet oprollen om ze in een bh te doen passen. Het verschil is dat je hen niet hoort klagen. Hun mannen des te meer. Roberto moet zijn imperfecties omhelzen en ze vastgrijpen. Met beide handen in zijn geval.

De mogelijkheden zien, want die zijn er. Of hij nog een erectie kan krijgen staat nergens vermeld, maar het ding kan fungeren als looprekje, als snijplank of bij een slechte persoonlijke hygiëne als zelfregulerende kaasplank.

Ik wens de arme man het allerbeste toe. Ik gun hem een vrouw. Liefde en zelfrespect. Die invalidekaart. Een vermelding in het Guiness Book of World Records. Het leven is hard voor een man zoals Roberto, de concurrentie groot. In zoveel opzichten.

www.nelereymen.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content