Getest Getest Panettone van Pierre Marcolini of Dolce&Gabbana? 4 keer Italiaans kerstgebak geproefd en gekeurd De laatste jaren groeide panettone van supermarktgebak met bedenkelijke reputatie uit tot luxegeschenk met ambachtelijke allures. Culinair journalist Barbara Serulus proefde en vergeleek Italiaans kerstbrood tot ze een ‘corsa allo zucchero’ – of sugar rush – kreeg.
Culinair Culinair Rum, retrotaarten en doggybottles: deze foodtrends krijgen we in 2024 op ons bord Drinken we nog steeds natuurwijn, beginnen gluten aan een comeback en welk dessert wordt de ster van ons bord? Dit brengt het nieuwe jaar in de keuken en op restaurant.
Culinair Culinair Goud in de mond: in deze 3 hotels kun je ontbijten bij een sterrenchef Steeds vaker lijken hotels sterrenchefs in te schakelen om zich over het ontbijtmenu te buigen. Drie nieuwe adressen waar je met plezier je wekker voor zet. Dovetale, Londen Deze zomer opende 1 Hotels in de Londense wijk Mayfair (vlak bij Hyde Park) zijn eerste duurzame designhotel op Europese bodem. Kopenhagen, Parijs en Kreta moeten weldra …
Recepten Recepten Maistortilla’s met mango, passievrucht en avocadocrème Een recept van Ruben Jan Adriaan van Pure C.