Culinair Chef Laurence Haegeman zet schouders onder Try vegan: ‘Je kunt eindeloos creatief zijn met groenten’
Culinair Try Vegan daagt je uit om in november plantaardig te eten: ontdek 4 gastronomische vegan recepten ter inspiratie
Culinair Gnocchi met spinazie, boerenkool en hazelnoten: Victor Avonds deelt haar favoriete recept voor de #VeggieChallenge
Culinair Culinair Corn Ribs met salsa: Bart De Pooter deelt zijn favoriete recept voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: Bart De Pooter deelt het recept voor de Corn Ribs met green salsa uit zijn vegan bistro PLANTn.
Culinair Culinair Waarom de sluiting van Noma niet geheel onverwacht komt: 'Redzepi heeft het aan zichzelf te danken' Noma, het beste restaurant ter wereld, is aan zijn laatste jaar toe. Chef Bart de Pooter, die in december zijn tweesterrenzaak de Pastorale sloot, begrijpt waarom. 'Redzepi is op zijn limieten gebotst.'