Zus van Beyoncé, Solange Knowles, is getrouwd

© Reuters

Beyoncé, Jay-Z en bruidsmeisje Blue Ivy maakten deel uit van de 200 gasten die het huwelijk mochten bijwonen.

In New Orleans is Solange Knowles (28) in het huwelijksbootje gestapt met haar 51-jarige vriend Alan Ferguson. Twee dagen lang werd er door een select groepje van gasten, 200 in totaal, feestgevierd op het geluk van Solange en haar man Alan. Het koppel arriveerde aan de ceremonie- en feestzaal, het Marigny Opera House in New Orleans, per fiets. In het mandje, vooraan aan de witte fiets van Solange, lagen prachtige bloemen. Dat ze arriveerden per fiets maakt duidelijk hoe ongedwongen het huwelijksfeest was.

De niet-traditionele bruidsjurk

Het was een feest in Solange’s persoonlijke stijl met een geheel eigen interpretatie van de klassieke trouwjurk. In totaal koos ze voor twee verschillende outfits. Ze trouwde in een jurk van Kenzo, maar droeg daarnaast ook een crèmekleurig broekpak met daarover een lange cape gedrapeerd van Stéphane Rolland. Solange is wat betreft kledingkeuze altijd al eigenzinnig geweest binnen de familie en daar is haar trouwjurk geen uitzondering op. Zowel Solange als haar man Alan waren beiden in het wit gekleed. Ook aan de gasten werd gevraagd om de witte ‘dresscode’ te volgen. Zus Beyoncé, mama Tina en nichtje Blue Ivy hadden hun mooiste, witte, outfit aangetrokken.

Zus van Beyoncé, Solange Knowles, is getrouwd
© Instagram Beyoncé

Jay-Z of geen Jay-Z op het feest?

De vraag was natuurlijk of Jay-Z aanwezig zou zijn op het huwelijksfeest. En ja hoor, Jay-Z stond op de gastenlijst. Solange Knowles heeft de plooien met haar schoonbroer gladgestreken. Enkele maanden geleden dook er een filmpje op van een incident tussen Solange en Jay-Z. In de lift van een hotel ging Solange woedend tekeer en kon ze niet stoppen met hem te schoppen en te slaan. Wat de precieze oorzaak was van dit handgemeen is nooit bekendgemaakt. Maar de vrede lijkt intussen wel hersteld tussen de twee supersterren. (LVR)