Je hebt boshutjes en je hebt bóshutjes boshutjes. Dit prachtige 'chaletje' nabij het dorp Baie St. Paul in Canada bewijst dat een weekendje het bos intrekken niet per se gelijk moet staan aan kamperen met stevige wandelschoenen en laagjes fleece over elkaar (al is daar absoluut ook niets mis mee!).

www.repereboreal.com
© www.repereboreal.com

Zowel vanbuiten als vanbinnen is het hutje erg mooi ontworpen. De voorkant biedt een redelijk gesloten aanblik, maar zowat de hele achterkant is een grote glaspartij waardoor je van binnen kan kijken naar wat roert in het bos. Binnen vind je alle comfort: een degelijke keuken voorziet in alle basisnoden, de zithoek heeft geen televisie nodig, want je kijkt rechtstreeks het bos in en via de mezzanine kom je terecht op een prachtig rooftop terrace.

Als je dacht dat je daarmee alles gezien had, dan weet je nog niet dat er achter het huisje een heus wellness-complex staat. Twee dampende houten hot tubs en een sauna maken het extra gezellig in de Canadese bossen.

En het beste nieuws van alles... Je kan dit huisje (en de twee kleinere broertjes op hetzelfde domein) boeken voor een vakantie.

(EK)

Je hebt boshutjes en je hebt bóshutjes boshutjes. Dit prachtige 'chaletje' nabij het dorp Baie St. Paul in Canada bewijst dat een weekendje het bos intrekken niet per se gelijk moet staan aan kamperen met stevige wandelschoenen en laagjes fleece over elkaar (al is daar absoluut ook niets mis mee!).Zowel vanbuiten als vanbinnen is het hutje erg mooi ontworpen. De voorkant biedt een redelijk gesloten aanblik, maar zowat de hele achterkant is een grote glaspartij waardoor je van binnen kan kijken naar wat roert in het bos. Binnen vind je alle comfort: een degelijke keuken voorziet in alle basisnoden, de zithoek heeft geen televisie nodig, want je kijkt rechtstreeks het bos in en via de mezzanine kom je terecht op een prachtig rooftop terrace. Als je dacht dat je daarmee alles gezien had, dan weet je nog niet dat er achter het huisje een heus wellness-complex staat. Twee dampende houten hot tubs en een sauna maken het extra gezellig in de Canadese bossen. En het beste nieuws van alles... Je kan dit huisje (en de twee kleinere broertjes op hetzelfde domein) boeken voor een vakantie. (EK)