Dalende temperaturen zorgen ervoor dat iedereen zin krijgt om het binnen uiterst gezellig te maken. Wie nog inspiratie zoekt, kan zeker terecht bij het gloednieuwe DIY-boek van de vrolijke interieurblog Villa Appelzee.

Woonjournaliste Tine Verdickt is het creatieve brein achter de fleurige blog Villa Appelzee. Met de kerstperiode in het vooruitzicht brengt Verdickt een sfeervol DIY-boek uit, boordevol tips en tricks om je interieur helemaal kerstproof te maken. 'Een tikje ouderwets met een vleugje kitsch en nostalgie, maar tegelijk verrassend hedendaags met lekker veel kleur, zo hebben we kerst graag bij Villa Appelzee', klinkt het enthousiast.

De leuke, opgewekte blog van Villa Appelzee barst van de DIY-projecten die echt haalbaar zijn. In het boek 'Villa Appelzee Kerst' spitst Verdickt zich dus toe op kerst. Van wollen pompons om je kerstboom te versieren tot theelichthoudertjes gemaakt van wijnglazen en originele kadoverpakkingen met hertjes. Alles wordt duidelijk uitgelegd, zodat iedereen met het boekje aan de slag kan. En Tine Verdickt spoort haar lezers zelfs aan om te gaan freestylen en je eigen touch aan elk ontwerp te geven. Op naar 'a merry and DIY christmas' dus! (AB)

Villa Appelzee kerst, Uitgeverij Van Halewyck, 14.95 euro

Dalende temperaturen zorgen ervoor dat iedereen zin krijgt om het binnen uiterst gezellig te maken. Wie nog inspiratie zoekt, kan zeker terecht bij het gloednieuwe DIY-boek van de vrolijke interieurblog Villa Appelzee.Woonjournaliste Tine Verdickt is het creatieve brein achter de fleurige blog Villa Appelzee. Met de kerstperiode in het vooruitzicht brengt Verdickt een sfeervol DIY-boek uit, boordevol tips en tricks om je interieur helemaal kerstproof te maken. 'Een tikje ouderwets met een vleugje kitsch en nostalgie, maar tegelijk verrassend hedendaags met lekker veel kleur, zo hebben we kerst graag bij Villa Appelzee', klinkt het enthousiast.De leuke, opgewekte blog van Villa Appelzee barst van de DIY-projecten die echt haalbaar zijn. In het boek 'Villa Appelzee Kerst' spitst Verdickt zich dus toe op kerst. Van wollen pompons om je kerstboom te versieren tot theelichthoudertjes gemaakt van wijnglazen en originele kadoverpakkingen met hertjes. Alles wordt duidelijk uitgelegd, zodat iedereen met het boekje aan de slag kan. En Tine Verdickt spoort haar lezers zelfs aan om te gaan freestylen en je eigen touch aan elk ontwerp te geven. Op naar 'a merry and DIY christmas' dus! (AB) Villa Appelzee kerst, Uitgeverij Van Halewyck, 14.95 euro