Bibliotheekkasten zijn vrij zeldzaam. Niet zelden gaat het om bufetten waarvan de panelen van de bovenkast vervangen werden door glas. Maar dit lijkt een antieke bibliotheek. Het gaat om een fraai meubel uit de tweede helft van de 19de eeuw, vermoedelijk vervaardigd in België.

Waarde

Hoewel meubels het minder goed doen op de markt kan ik me voorstellen dat er nog steeds belangstelling bestaat voor een dergelijke antieke boekenkast. De waarde ligt rond de 500 à 600 euro, in de handel zal je daar wel wat meer voor betalen. Het is wel belangrijk dat er antiek glas in de deuren zit.

Bibliotheekkasten zijn vrij zeldzaam. Niet zelden gaat het om bufetten waarvan de panelen van de bovenkast vervangen werden door glas. Maar dit lijkt een antieke bibliotheek. Het gaat om een fraai meubel uit de tweede helft van de 19de eeuw, vermoedelijk vervaardigd in België.WaardeHoewel meubels het minder goed doen op de markt kan ik me voorstellen dat er nog steeds belangstelling bestaat voor een dergelijke antieke boekenkast. De waarde ligt rond de 500 à 600 euro, in de handel zal je daar wel wat meer voor betalen. Het is wel belangrijk dat er antiek glas in de deuren zit.