15 hebbedingen om jouw saaie kantoor op te fleuren

15 hebbedingen om jouw saaie kantoor op te fleuren
© ModCloth

Het is niet gemakkelijk om elke dag weer op hetzelfde saaie bureau te kijken. Om jouw kantoorjob op te fleuren, kan je deze leuke hebbedingen aankopen. Van working class zero goesting naar working class hier zo met die spulletjes!

Bureauboksbal © Amazon

In plaats van alle frustraties te kanaliseren op uw collega's, is het aangeraden om deze letterlijke boksbal op het bureau te zetten.

Das Hond © ModCloth

Een teckel die al uw memopapiertjes en prullaria bewaakt. Da's een praktische hond!

Krijtwereldbol © ModCloth

De krijtlijnen van je volgende reisje: leuker om effectief op een wereldbol uit te stippelen dan te markeren in een onzichtbare digitale agenda.

Memodino © Kikkerland

Deze dino is het ideale geheugensteuntje voor de vergeetachtige arbeider. De memodino van Kikkerland zet zijn tanden in jouw afspraken en zorgt er met zijn opvallende verschijning voor dat je nooit meer iets vergeet.

Otter © ModCloth

Een schattige otter die ervoor zorgt dat je lang genoeg op het bureau blijft plakken.

Big Brother © Red Bubble

Een notitieboekje om de verdachte bewegingen bij te houden van die ene collega die misschien wel uw lunch steelt uit de koelkast!

B*tch better have my money © Office PlayGround

In tijden van stress is het belangrijk om te denken aan de dingen die echt tellen in het leven, namelijk het loon dat op het einde van de maand op je rekening verschijnt. Deze stressbal is daarom een handige reminder tijdens de drukkere uurtjes.

No Michael, no cry © Axeswar

Even goed uithuilen of het allergieseizoen trotseren kan je met behulp van deze attente heer: Michael Bin!

Geen wolkje aan de lucht © SkyLight

Door al dat binnen zitten in je vierkante meter bureau, vergeet je soms dat er nog een buitenwereld bestaat. Als je vastzit in een ruimte zonder ramen of gewoonweg een uitzichtloze toestand, zorgt SkyLight voor een stralende hemel.

Als je van katten leren kan © -

Katten hebben tijdens het snoezen en streken uithalen door ons, baasjes, goed geobserveerd. In dit boek verzamelen onze potige poezen hun handige tips om de stressvolle dag door te komen.

Books I haven't read © H&M

De stapel boeken die je nog moet lezen omdat je te weinig tijd hebt kan je overzichtelijk tussen deze boekensteunen verzamelen.

Neuters gonna neut © Eva Mouton

Gentse illustratrice en algemeen topwijf Eva Mouton steekt je een hart onder de riem als je baas aan je kop zit te zeuren: 'Neuters gonna neut!'

Houterige blocnote © Ikea

Dit memoblokje neemt zichzelf heel letterlijk: het ziet er een beetje uit als een boomstronk van een afgekapte berk.

Geheime voorraad © H&M

Als er één ding is wat je nooit te veel hebt, dan zijn het wel allerhande doosjes en potjes om een geheime voorraad - vul maar aan - in te bewaren. Deze nepmarmeren doos van H&M Home maakt het verbergproces stijlvol.

Bean me up, Scotty! © Café Press

Deze reisbeker mag je enkel uithalen in extreme noodgevallen: als elk teken van intelligent leven rondom je op kantoor definitief verdwenen lijkt, kan je altijd om koffie gaan.