Uit onderzoek van vliegticketwebsite Tix.nl blijkt immers dat de minste kinderen naar New York en naar de Duitse hoofdstad Berlijn vliegen.

In het vliegtuig naar het Marokkaanse Nador of Barcelona in Spanje heeft u dan weer de grootste kans tussen lawaaimakende kinderen terecht te komen.

Diverse onderzoeken tonen aan dat huilende kinderen tot één van de grootste ergernissen in het vliegtuig behoren. Op vluchten van Brussel naar Nador of van Schiphol naar Al Hoceima is één op de twintig passagiers jonger dan twee jaar. Van Amsterdam naar Gdansk en van Eindhoven naar Berlijn is dit minder dan één procent.

Tussen Düsseldorf en Barcelona, maar ook van Maastricht naar Bergamo reizen naar verhouding minder baby's, maar wel veel kinderen. Op beide routes is meer dan 25% van de reizigers jonger dan 18 jaar.

De meeste baby's (0-3 jaar) reizen op deze vijf routes:

1. Brussel - Nador (Marokko), 5,1%

2. Amsterdam - Al Hoceima (Marokko), 4,9%

3. Amsterdam - Tunis (Tunesië), 4,5%

4. Amsterdam - Teheran (Iran), 4,1%

5. Amsterdam - Ankara (Turkije), 4,0%

De vijf routes met gemiddeld de meeste kinderen (0-18 jaar) aan boord

1. Brussel - Nador (Marokko), 32,8%

2. Düsseldorf - Barcelona (Spanje), 28,4%

3. Charleroi - Alicante (Spanje), 27,6%

4. Maastricht - Bergamo (Italië), 26,7%

5. Charleroi - Barcelona (Spanje), 25,8% (MS)

Uit onderzoek van vliegticketwebsite Tix.nl blijkt immers dat de minste kinderen naar New York en naar de Duitse hoofdstad Berlijn vliegen. In het vliegtuig naar het Marokkaanse Nador of Barcelona in Spanje heeft u dan weer de grootste kans tussen lawaaimakende kinderen terecht te komen. Diverse onderzoeken tonen aan dat huilende kinderen tot één van de grootste ergernissen in het vliegtuig behoren. Op vluchten van Brussel naar Nador of van Schiphol naar Al Hoceima is één op de twintig passagiers jonger dan twee jaar. Van Amsterdam naar Gdansk en van Eindhoven naar Berlijn is dit minder dan één procent. Tussen Düsseldorf en Barcelona, maar ook van Maastricht naar Bergamo reizen naar verhouding minder baby's, maar wel veel kinderen. Op beide routes is meer dan 25% van de reizigers jonger dan 18 jaar. De meeste baby's (0-3 jaar) reizen op deze vijf routes: 1. Brussel - Nador (Marokko), 5,1% 2. Amsterdam - Al Hoceima (Marokko), 4,9% 3. Amsterdam - Tunis (Tunesië), 4,5% 4. Amsterdam - Teheran (Iran), 4,1% 5. Amsterdam - Ankara (Turkije), 4,0% De vijf routes met gemiddeld de meeste kinderen (0-18 jaar) aan boord 1. Brussel - Nador (Marokko), 32,8% 2. Düsseldorf - Barcelona (Spanje), 28,4% 3. Charleroi - Alicante (Spanje), 27,6% 4. Maastricht - Bergamo (Italië), 26,7% 5. Charleroi - Barcelona (Spanje), 25,8% (MS)