Dat heeft United, een bedrijf actief in de ontwikkeling van sport- en vrijetijdsaanbod, aangekondigd op Mipim, de internationale immobiliënbeurs die plaatsvindt in het Franse Cannes.

Op termijn wordt er 75 miljoen euro geïnvesteerd en wordt er werkgelegenheid gecreëerd voor 100 tot 120 mensen, zegt Michaël Schmetz van United.

Er komen onder meer een golfschool, twee synthetische skipistes, een avonturenpark, een permanente piste voor mountainbike en een vakantiepark. Voorts wordt er gedacht aan een centrum voor oldtimers en een opleidingscentrum voor racepiloten.

De bouwaanvragen zouden dit jaar nog ingediend worden. Binnen drie à vijf jaar zou alles rond kunnen zijn, zegt Schmetz. (Belga)

Dat heeft United, een bedrijf actief in de ontwikkeling van sport- en vrijetijdsaanbod, aangekondigd op Mipim, de internationale immobiliënbeurs die plaatsvindt in het Franse Cannes. Op termijn wordt er 75 miljoen euro geïnvesteerd en wordt er werkgelegenheid gecreëerd voor 100 tot 120 mensen, zegt Michaël Schmetz van United. Er komen onder meer een golfschool, twee synthetische skipistes, een avonturenpark, een permanente piste voor mountainbike en een vakantiepark. Voorts wordt er gedacht aan een centrum voor oldtimers en een opleidingscentrum voor racepiloten. De bouwaanvragen zouden dit jaar nog ingediend worden. Binnen drie à vijf jaar zou alles rond kunnen zijn, zegt Schmetz. (Belga)