Exclusive Voyages & Expeditions organiseert samen met Johan Lambrechts - schrijver van Antarctica. Het verhaal van de Belgen op de pool - een Antarcticacruise.

Tijdens deze expeditie, in januari 2012, maakt u niet alleen kennis met kilometers ijs en sneeuw, ijsbergen en onderaardse meren, maar ook met de pinguïns, zeehonden en walvissen die er thuishoren.

Tijdens de cruise vertelt Johan Lambrechts onder meer over Amundsens wedervaren aan boord van de Belgica, het Belgische schip dat onder leiding van Adrien de Gerlache als eerste in Antarctica overwinterde, over het dierenleven op Antarctica en over de klimaatverandering.

Data: 24/1/2012 tot 7/2/2012. Vanaf 7495 euro p.p.

Informatie

Exclusive Voyages & Expeditions onder 'Begeleide groepsreis Antarctica 2012'

Maaike Schwering

Exclusive Voyages & Expeditions organiseert samen met Johan Lambrechts - schrijver van Antarctica. Het verhaal van de Belgen op de pool - een Antarcticacruise. Tijdens deze expeditie, in januari 2012, maakt u niet alleen kennis met kilometers ijs en sneeuw, ijsbergen en onderaardse meren, maar ook met de pinguïns, zeehonden en walvissen die er thuishoren. Tijdens de cruise vertelt Johan Lambrechts onder meer over Amundsens wedervaren aan boord van de Belgica, het Belgische schip dat onder leiding van Adrien de Gerlache als eerste in Antarctica overwinterde, over het dierenleven op Antarctica en over de klimaatverandering. Data: 24/1/2012 tot 7/2/2012. Vanaf 7495 euro p.p.InformatieExclusive Voyages & Expeditions onder 'Begeleide groepsreis Antarctica 2012' Maaike Schwering