Op de Salz-Themenwanderweg, in het hart van de Karwendel, kunt u de geschiedenis van de zoutwinning in de regio ontdekken. De weg loopt langs kapellen, bronnen en zoutleidingen. Het hoogtepunt van de wandeling is een oude mijn waar u een kijkje kunt nemen in de berg, net zoals de eerste mijnwerkers dat 500 jaar geleden deden.

Ook nieuw is de belevenisroute bij Ehrwald die volledig in het teken van water staat. Onder leiding van mascotte Zugspitzi wandelt u langs 18 stopplaatsen die allemaal garant staan voor een verfrissende belevenis.

Rond het thema tijd werden vier nieuwe routes in het Stubaital gemaakt. Speciaal daarvoor werd de grootste begaanbare zonnewijzer van de Alpenregio gebouwd. (MS)

Op de Salz-Themenwanderweg, in het hart van de Karwendel, kunt u de geschiedenis van de zoutwinning in de regio ontdekken. De weg loopt langs kapellen, bronnen en zoutleidingen. Het hoogtepunt van de wandeling is een oude mijn waar u een kijkje kunt nemen in de berg, net zoals de eerste mijnwerkers dat 500 jaar geleden deden. Ook nieuw is de belevenisroute bij Ehrwald die volledig in het teken van water staat. Onder leiding van mascotte Zugspitzi wandelt u langs 18 stopplaatsen die allemaal garant staan voor een verfrissende belevenis. Rond het thema tijd werden vier nieuwe routes in het Stubaital gemaakt. Speciaal daarvoor werd de grootste begaanbare zonnewijzer van de Alpenregio gebouwd. (MS)