Bij het Duitse watersportmeer Bostalsee, vlak bij het Duits-Frans-Luxemburgs drielandenpunt, is een nieuw vakantiepark van Center Parcs geopend.

Het 90 hectare grote park ligt op zo'n drie uur rijden van Brussel. In Park Bostalsee zijn 500 luxecottages tegen de heuvel aangebouwd waardoor ze een mooi uitzicht over het meer en de omringende bossen bieden.

Aan de flora in het park werd veel zorg besteed: 450 soorten bomen, struiken en kruiden zorgen ervoor dat de biodiversiteit rond het meer bewaard blijft.

Naast de bekende faciliteiten van Center Parcs, zoals een subtropisch zwembad met drie glijbanen, een waterspeeltuin en golfslagbad, een kinderboerderij, speeltuinen, bowlingbaan, midgetgolf en verscheidene restaurants, biedt de Bostalsee veel extra sportieve mogelijkheden: zwemmen, surfen, zeilen, waterfietsen, duiken, zonnebaden op het zandstrand, wandelen en fietsen.

In de winter kunnen de gasten er schaatsen, langlaufen, rodelen en zelfs skiën.

Liefhebbers van cultuur kunnen terecht in het nabijgelegen Trier (de oudste stad in Duitsland) en Saarbrücken.

De 500 huisjes zijn verdeeld in de drie categorieën Comfort, Premium en VIP, bieden plaats aan 2 tot 10 personen en bestaan uit twee etages met ruime kamers.

In Bostalsee kunt u overigens niet alleen cottages huren, maar ook kopen. De Group Pierre & Vacances Center Parcs zorgt dan via verschillende formules voor de verhuur. (Belga/MS)

Bij het Duitse watersportmeer Bostalsee, vlak bij het Duits-Frans-Luxemburgs drielandenpunt, is een nieuw vakantiepark van Center Parcs geopend. Het 90 hectare grote park ligt op zo'n drie uur rijden van Brussel. In Park Bostalsee zijn 500 luxecottages tegen de heuvel aangebouwd waardoor ze een mooi uitzicht over het meer en de omringende bossen bieden. Aan de flora in het park werd veel zorg besteed: 450 soorten bomen, struiken en kruiden zorgen ervoor dat de biodiversiteit rond het meer bewaard blijft. Naast de bekende faciliteiten van Center Parcs, zoals een subtropisch zwembad met drie glijbanen, een waterspeeltuin en golfslagbad, een kinderboerderij, speeltuinen, bowlingbaan, midgetgolf en verscheidene restaurants, biedt de Bostalsee veel extra sportieve mogelijkheden: zwemmen, surfen, zeilen, waterfietsen, duiken, zonnebaden op het zandstrand, wandelen en fietsen. In de winter kunnen de gasten er schaatsen, langlaufen, rodelen en zelfs skiën. Liefhebbers van cultuur kunnen terecht in het nabijgelegen Trier (de oudste stad in Duitsland) en Saarbrücken. De 500 huisjes zijn verdeeld in de drie categorieën Comfort, Premium en VIP, bieden plaats aan 2 tot 10 personen en bestaan uit twee etages met ruime kamers. In Bostalsee kunt u overigens niet alleen cottages huren, maar ook kopen. De Group Pierre & Vacances Center Parcs zorgt dan via verschillende formules voor de verhuur. (Belga/MS)