Chalet Tournesol is een koepelvormige woning die meedraait met de stand van de zon en zo optimaal de zonne-energie benut.

De eigenaar van Chalet Tournesol organiseert wandelingen voor de gasten die de sporen van berggeiten en marmotten volgen. De gasten bepalen daarbij het wandeltempo.

Bij meerdaagse wandelingen overnacht u in de zomer in een zelf opgeslagen bivak en in de winter in een zelfgebouwde iglo.

Voor een overnachting inclusief ontbijt, avondeten met drankjes, gebruik van een jacuzzi en theesalon betaalt u vanaf 60 euro per persoon per nacht.

Maaike Schwering

Chalet Tournesol is een koepelvormige woning die meedraait met de stand van de zon en zo optimaal de zonne-energie benut. De eigenaar van Chalet Tournesol organiseert wandelingen voor de gasten die de sporen van berggeiten en marmotten volgen. De gasten bepalen daarbij het wandeltempo. Bij meerdaagse wandelingen overnacht u in de zomer in een zelf opgeslagen bivak en in de winter in een zelfgebouwde iglo. Voor een overnachting inclusief ontbijt, avondeten met drankjes, gebruik van een jacuzzi en theesalon betaalt u vanaf 60 euro per persoon per nacht. Maaike Schwering