Leren zwemmen op Ibiza of Kos

© Thinkstock

Zwemles van de kinderen is voor veel ouders een ware nachtmerrie. In twee weken tijdens een vakantie op Kos of Ibiza een zwemdiploma halen voorkomt heel wat gehaast en irritatie.

Ibiza en Kos zijn ideale vakantiebestemmingen voor zon, zee en strand. Helemaal handig is het als zo’n vakantie gecombineerd kan worden met het halen van een zwemdiploma.

De Nederlandse zwemschool KikkerPret biedt kinderen de mogelijkheid om onder de stralende Spaanse zon in het zwembad bij het vakantiehuis hun zwemlessen te volgen en daarna ook in Ibiza hun zwemdiploma halen.

KikkerPret werkt met gecertificeerde Nederlandse zwemleraren die de kinderen professioneel begeleiden. Zo kunnen kinderen die net beginnen met zwemmen bijvoorbeeld in slechts één of twee weken hun A-diploma halen.

Meer gevorderde kinderen kunnen afzwemmen voor hun B- of C-diploma en ook is er begeleiding voor kinderen die wel al diploma’s hebben, maar zich toch nog niet helemaal in het water thuis voelen.

Zwemles op het vakantieadres

Voor kinderen is zwemles krijgen in het zonovergoten Ibiza een groot avontuur. Tijdens het spelen in het water leren ze hoe ze moeten zwemmen. Doordat KikkerPret naar uw vakantiewoning toekomt, scheelt dit bovendien heel wat gesleep met tassen en ritjes naar het zwembad.

De zwemlessen van KikkerPret zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar en worden gegeven in kleine groepen van 2 tot 6 kinderen. Hierdoor is er voor ieder kind voldoende aandacht.

De zwemlessen kunnen gegeven worden in het zwembad bij uw vakantiewoning, maar het diplomazwemmen vindt plaats in Santa Eulària. Mocht er bij de vakantiewoning geen zwembad aanwezig zijn of is dit niet geschikt, dan kan het zwembad in Santa Eulària ook gebruikt worden voor de lessen. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content