Bobbejaanland bestaat 50 jaar en daarom mogen oma's en opa's dit jaar gratis met hun kleinkinderen naar Bobbejaanland.

Trapliftenproducent Stannah vond het 50-jarige jubileum een goede reden om opa's en oma's te trakteren op een gratis dagje plezier met de kleinkinderen.

De actie loopt via de website Yoyoma en Yoyopa . 50-plussers kunnen er hun gegevens achterlaten, het ticket voor Bobbejaanland afprinten en vervolgens met print en identiteitskaart naar het pretpark gaan.

De website bevat ook een fotopagina waar kleinkinderen een foto van hun oma of opa in een coole move kunnen uploaden. Via de website kan iedereen een stem uitbrengen op de coolste foto. Degene die de meeste stemmen krijgt mag met de hele familie gratis naar Bobbejaanland. (MS)

Bobbejaanland bestaat 50 jaar en daarom mogen oma's en opa's dit jaar gratis met hun kleinkinderen naar Bobbejaanland. Trapliftenproducent Stannah vond het 50-jarige jubileum een goede reden om opa's en oma's te trakteren op een gratis dagje plezier met de kleinkinderen. De actie loopt via de website Yoyoma en Yoyopa . 50-plussers kunnen er hun gegevens achterlaten, het ticket voor Bobbejaanland afprinten en vervolgens met print en identiteitskaart naar het pretpark gaan. De website bevat ook een fotopagina waar kleinkinderen een foto van hun oma of opa in een coole move kunnen uploaden. Via de website kan iedereen een stem uitbrengen op de coolste foto. Degene die de meeste stemmen krijgt mag met de hele familie gratis naar Bobbejaanland. (MS)