Het mooiste bungalowpark in Nederland

Het mooiste bungalowpark in Nederland
© GF

Met het cijfer 8,6 is het bungalowpark Efteling Bosrijk in Noord-Brabant in 2014 door de gasten van BungalowSpecials.nl verkozen tot 'Beste bungalowpark van Nederland'.

Voor het tweede jaar op rij mag Efteling Bosrijk zich een jaar lang het beste bungalowpark van Nederland noemen. Een heel bijzondere prijs, omdat deze volledig gebaseerd is op beoordelingen van vakantiegangers die via BungalowSpecials een fijn verblijf op het beoordeelde parken hebben gehad.

"Luxe huisjes en zeer goede service van het personeel", "kindvriendelijk park met perfecte accommodaties" en "midden in de natuur op een toplocatie dicht bij het pretpark" zijn enkele quotes van gasten die na hun verblijf een beoordeling hebben ingevuld over Efteling Bosrijk.Efteling Bosrijk werd ook verkozen tot het 'Meest sfeervolle bungalowpark van Europa'.

Volop prijzen voor Landal GreenParks

Naast Efteling Bosrijk viel ook de keten Landal GreenParks volop in de prijzen. Zo is Landal Kasteeldomein de Cauberg uitgeroepen tot meest luxe bungalowpark en heeft Landal Esonstad de prijs in ontvangst genomen voor 'Beste bungalowpark van Twente'. Bovendien draagt de gehele keten Landal GreenParks een jaar lang de titel 'Beste bungalowparkketen van Nederland'.

Daarnaast zijn er onder andere prijzen uitgereikt voor het 'Beste bungalowpark van België' aan Parc Les Etoiles, voor het 'Beste bungalowpark van Duitsland' aan Lindner Ferienpark Nürburgring en het 'Beste bungalowpark van de Wadden' aan Vakantiepark De Krim Texel. De prijs voor het meest kindvriendelijke park is voor Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Bosrijk © GF

Bosrijk © GF

Bosrijk © GF

Bosrijk © GF

Bosrijk © GF

Bosrijk © GF