We worden ons steeds bewuster hoe belangrijk het is om voldoende te drinken. Dat verklaart de groeiende populariteit van water met een smaakje want een gezondere dorstlesser dan dat is nauwelijks denkbaar. En daarom lanceert Contigo een waterfles waarin je gemakkelijk gearomatiseerd water maakt om mee te nemen.

De Contigo Cortland Infuser heeft onderaan een cup die je eraf kan draaien en kan vullen met schijfjes limoen, sinaasappel, frambozen, komkommer, blaadjes basilicum, munt of wat je maar lekker vindt. Je draait de bodem vast, vult de fles met water en legt hem even te koelen in de frigo. Vervolgens trek je erop uit met een fles water naar je eigen smaak. Doordat het fruit of de kruiden onderin de cup blijven zitten, drijft het niet door de fles wat het drinken een stuk makkelijker maakt.

Contigo
© Contigo

Je kan de waterfles heel gemakkelijk meenemen onderweg. Door de zogenaamde Autoseal-technologie lekt de fles niet en hoef je niet de dop van de fles te draaien om te drinken, maar drink je door een afsluitbaar tuitje. Aan de bovenkant van de fles zit een karabijnhaak waarmee je hem aan je rugzak, tas of riem kan vastklikken.

De fles is gemaakt van het duurzame, BPA-vrije materiaal TritanTM dat niet verkleurt en geen geuren vasthoudt. Je kan de drinkfles zonder problemen in vaatwasser reinigen. (MS)

De Contigo Cortland Infuser heeft een inhoud van 790 ml en is verkrijgbaar in twee kleuren: Watermelon en Vibrant Lime. Prijs: 29,95 euro.

Enkele ideetjes voor recepten

Je kan een boekje met alle recepten gratis downloaden via MyContigo.

Water met komkommer, citroen en munt

Ingrediënten:

2 schijfjes komkommer,

gehalveerd

1-2 schijfjes citroen

8-10 muntblaadjes

Contigo
© Contigo

Water met gember en citroen

Ingrediënten:

1 stukje gember van 2,5 cm

3 schijfjes citroen

Water met limoen en munt

Ingrediënten:

3-4 schijfjes limoen

8-10 muntblaadjes

Water met rozemarijn, perzik en framboos

Ingrediënten:

5-8 frambozen

2-3 schijfjes perzik

1 takje rozemarijn

Water met bosbes en granaatappel

Ingrediënten:

8-12 bosbessen

10-12 granaatappelpitten

Contigo
© Contigo

Water met aardbei en vanille

Ingrediënten:

2-3 aardbeien, in

schijfjes

Een vanillestokje van 2,5 cm, doorgesneden

Water met watermeloen en basilicum

Ingrediënten:

3-4 blokjes watermeloen

3-4 basilicumblaadjes

Water met sinaasappel en rozemarijn

Ingrediënten:

3-4 schijfjes sinaasappel

1 takje rozemarijn

Water met kers en perzik

Ingrediënten:

2-3 kersen, gehalveerd

2 schijfjes perzik

Water met mango en papaja

Ingrediënten:

2-3 stukken mango

2-3 stukken papaja

Water met komkommer, ananas en munt

Ingrediënten:

2-3 stukken ananas

2-3 schijfjes komkommer,

gehalveerd

8-10 muntblaadjes

Water met kiwi, aardbei en limoen

Ingrediënten:

1-2 aardbeien, in schijfjes

1/4 kiwi, in schijfjes

1-2 schijfjes limoen

We worden ons steeds bewuster hoe belangrijk het is om voldoende te drinken. Dat verklaart de groeiende populariteit van water met een smaakje want een gezondere dorstlesser dan dat is nauwelijks denkbaar. En daarom lanceert Contigo een waterfles waarin je gemakkelijk gearomatiseerd water maakt om mee te nemen.De Contigo Cortland Infuser heeft onderaan een cup die je eraf kan draaien en kan vullen met schijfjes limoen, sinaasappel, frambozen, komkommer, blaadjes basilicum, munt of wat je maar lekker vindt. Je draait de bodem vast, vult de fles met water en legt hem even te koelen in de frigo. Vervolgens trek je erop uit met een fles water naar je eigen smaak. Doordat het fruit of de kruiden onderin de cup blijven zitten, drijft het niet door de fles wat het drinken een stuk makkelijker maakt.Je kan de waterfles heel gemakkelijk meenemen onderweg. Door de zogenaamde Autoseal-technologie lekt de fles niet en hoef je niet de dop van de fles te draaien om te drinken, maar drink je door een afsluitbaar tuitje. Aan de bovenkant van de fles zit een karabijnhaak waarmee je hem aan je rugzak, tas of riem kan vastklikken. De fles is gemaakt van het duurzame, BPA-vrije materiaal TritanTM dat niet verkleurt en geen geuren vasthoudt. Je kan de drinkfles zonder problemen in vaatwasser reinigen. (MS)Enkele ideetjes voor receptenJe kan een boekje met alle recepten gratis downloaden via MyContigo. Water met komkommer, citroen en muntIngrediënten:2 schijfjes komkommer,gehalveerd1-2 schijfjes citroen8-10 muntblaadjesWater met gember en citroenIngrediënten:1 stukje gember van 2,5 cm3 schijfjes citroenWater met limoen en muntIngrediënten:3-4 schijfjes limoen8-10 muntblaadjesWater met rozemarijn, perzik en framboosIngrediënten:5-8 frambozen2-3 schijfjes perzik1 takje rozemarijnWater met bosbes en granaatappelIngrediënten:8-12 bosbessen10-12 granaatappelpittenWater met aardbei en vanilleIngrediënten:2-3 aardbeien, inschijfjesEen vanillestokje van 2,5 cm, doorgesnedenWater met watermeloen en basilicumIngrediënten:3-4 blokjes watermeloen3-4 basilicumblaadjesWater met sinaasappel en rozemarijnIngrediënten:3-4 schijfjes sinaasappel1 takje rozemarijnWater met kers en perzikIngrediënten:2-3 kersen, gehalveerd2 schijfjes perzikWater met mango en papajaIngrediënten:2-3 stukken mango2-3 stukken papajaWater met komkommer, ananas en muntIngrediënten:2-3 stukken ananas2-3 schijfjes komkommer,gehalveerd8-10 muntblaadjesWater met kiwi, aardbei en limoenIngrediënten:1-2 aardbeien, in schijfjes1/4 kiwi, in schijfjes1-2 schijfjes limoen