Zo werkt het: zoek via Google op je smartphone naar het continent, het land of de regio waar je naartoe zou willen reizen en voeg het woord 'destination' toe aan de zoekopdracht. Zo krijg je een overzichtelijke collectie aan opties te zien op je scherm. Je krijgt onmiddellijk de beschikbare vluchten en hotels te zien. In plaats van tientallen tabbladen te moeten openen, kan je nu op één pagina scrollen en ontdekken wat je opties zijn.

Wat ook erg handig is, is dat de zoekfunctie reisplanningen voorstelt die aangeven hoeveel dagen je per locatie best kan spenderen.

Google Destinations

(LP)

Zo werkt het: zoek via Google op je smartphone naar het continent, het land of de regio waar je naartoe zou willen reizen en voeg het woord 'destination' toe aan de zoekopdracht. Zo krijg je een overzichtelijke collectie aan opties te zien op je scherm. Je krijgt onmiddellijk de beschikbare vluchten en hotels te zien. In plaats van tientallen tabbladen te moeten openen, kan je nu op één pagina scrollen en ontdekken wat je opties zijn. Wat ook erg handig is, is dat de zoekfunctie reisplanningen voorstelt die aangeven hoeveel dagen je per locatie best kan spenderen.Google Destinations(LP)