De 10 beste budgethotels in New York

The Gershwin in hartje Manhattan Prijzen vanaf 32 dollar in een kamer met meerdere stapelbedden. Er zijn ook tweepersoonskamers, maar die zijn duurder.

The Jane De kleine kamers in dit artistieke hotel lijken op hutten in een schip, maar zijn knus en beschikken over televisie en internetverbinding. Prijzen vanaf 90 dollar.

The Pod Modern en hip hotel vlakbij het Rockefeller Center met voor reizigers met een beperkt budget slaapzalen met gezamenlijke badkamers. Voor degenen die meer comfort zoeken heeft The Pod eenpersoons- en tweepersoonskamers. Prijzen vanaf 89 dollar.

Broadway Hotel and Hostel Hotel in Aziatische stijl in Manhattan’s Upper West Side vlakbij Central Park met zowel tweepersoonskamers als slaapzalen. Prijzen vanaf 45 dollar.

Holiday Inn Long Island Vanuit dit hotel op Long Island bent u zo in Manhattan. Bovendien beschikt dit hotel over een zwembad en fitnesszaal. Prijzen vanaf 110 dollar.

Sohotel Het Sohotel ligt vlakbij Little Italy en besteedt veel aandacht aan de inrichting. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig, maar wel tegen een betaalbare prijs. Prijzen vanaf 90 dollar.

Serenity at Home Guest House Brooklyn De meeste toeristen zoeken naar hotels in Manhattan terwijl in Brooklyn veel leuke en een stuk goedkopere hotels te vinden zijn zoals dit Serenity Guest House. Het hotel bestaat al sinds 1901 en biedt gezellige kamers met een eigen badkamer voor prijzen vanaf 90 dollar.

Condor Hotel Nog een mooi hotel in Brooklyn. Een chic en stijlvol, maar toch betaalbaar hotel. Het hotel heeft vooral orthodox-joodse gasten, maar iedereen is er welkom. Prijzen vanaf 100 dollar.

Hotel 91 Dit hotel ligt middenin het drukke en kleurrijke Chinatown en biedt uitstekende kamers tegen zeer gunstige prijzen. Vanaf 75 dollar.

Park 79 Hotel Park 79 Hotel ligt op een uitstekende locatie, vlakbij Central Park en omringd door winkels, restaurants en bezienswaardigheden zoals het Museum of Natural History. De kamers variëren in grootte en prijs. Vanaf 84 dollar.

Global Grasshopper/MS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content