Deze zomer ontmoeten toerisme en cultuur elkaar in het Meetjesland tijdensEen zomer vol verhalen.

Meer dan honderd evenementen staan op het programma. Zo vindt op zondag 6 juni de Meetjeslandse Gordel plaats, een fietstocht door bossen, over kerkwegels en langs dijken en kanalen.

Onderweg kunt u een biologisch bedrijf bezoeken of onder het genot van een drankje luisteren naar een Meetjeslands verhaal.

Ook de musea van het Meetjesland doen mee aan de verhalenzomer. Vertellers tonen de kleine en grote verhalen achter de tentoongestelde voorwerpen en laten u met andere ogen naar de collecties kijken.

Speciaal voor de kinderen, maar ook een beetje voor de volwassenen, verschijnt in juni het boek Tobias en de Meetjesmobiel, een doeboek met de mooiste verhalen uit het Meetjesland.

Een overzicht van alle zomerse evenementen in de Oost-Vlaamse regio vindt u op de website Zomer vol verhalen.

Deze zomer ontmoeten toerisme en cultuur elkaar in het Meetjesland tijdensEen zomer vol verhalen. Meer dan honderd evenementen staan op het programma. Zo vindt op zondag 6 juni de Meetjeslandse Gordel plaats, een fietstocht door bossen, over kerkwegels en langs dijken en kanalen. Onderweg kunt u een biologisch bedrijf bezoeken of onder het genot van een drankje luisteren naar een Meetjeslands verhaal. Ook de musea van het Meetjesland doen mee aan de verhalenzomer. Vertellers tonen de kleine en grote verhalen achter de tentoongestelde voorwerpen en laten u met andere ogen naar de collecties kijken. Speciaal voor de kinderen, maar ook een beetje voor de volwassenen, verschijnt in juni het boek Tobias en de Meetjesmobiel, een doeboek met de mooiste verhalen uit het Meetjesland. Een overzicht van alle zomerse evenementen in de Oost-Vlaamse regio vindt u op de website Zomer vol verhalen.