Dat heeft de organisatie laten weten. De Belgian Boat Show vindt van 8 tot en met 16 februari plaats in Flanders Expo in Gent.

De accenten van de beurs liggen op beleving, jongerenwerking en de mix van exclusiviteit en toegankelijkheid. Dat past in het kader van de verbreding die vorig jaar voor de eerste keer werd toegepast. Zo mikt de Belgian Boat Show op een groter en diverser aanbod van diensten en producten die een realistisch beeld geven van zowel de professionele als de non-profitsituatie van watersport.

Naast tweedehandsboten kan de bezoeker informatie inwinnen over jonge watersporten, zoals kite- en windsurfing, en wakeboarding. Er worden ook tal van demonstraties georganiseerd en er staan simulatoren ter beschikking voor een echte watersportervaring. (Belga/MS)

Dat heeft de organisatie laten weten. De Belgian Boat Show vindt van 8 tot en met 16 februari plaats in Flanders Expo in Gent. De accenten van de beurs liggen op beleving, jongerenwerking en de mix van exclusiviteit en toegankelijkheid. Dat past in het kader van de verbreding die vorig jaar voor de eerste keer werd toegepast. Zo mikt de Belgian Boat Show op een groter en diverser aanbod van diensten en producten die een realistisch beeld geven van zowel de professionele als de non-profitsituatie van watersport. Naast tweedehandsboten kan de bezoeker informatie inwinnen over jonge watersporten, zoals kite- en windsurfing, en wakeboarding. Er worden ook tal van demonstraties georganiseerd en er staan simulatoren ter beschikking voor een echte watersportervaring. (Belga/MS)