Het verhaal van Odette begon in Williers, een van de kleinste dorpjes van Frankrijk. Binnen enkele jaren werd het oude café waar de stamgasten uit de buurt elkaar ontmoetten het meest geliefde hotel van de streek. Nu gaat het avontuur verder in een nieuwe omgeving. Odette is verhuisd naar Brussel.

In het hotel in Williers voelen de gasten zich thuis. De kamers ademen discrete luxe, de service is uitstekend. De donkere houten vloer en de gedempte kleuren, met hier en daar een wit accent, bepalen de sfeer. om te toveren in een charmant hotel met moderne allure.

Odette heeft nu ook haar intrek genomen in een schitterend herenhuis, midden in de levendige en gezellige Kasteleinswijk in Brussel. Zodra je over de drempel stapt, treed je een bijzondere wereld binnen waar alles in het werk wordt gesteld om de gast een aangenaam verblijf te bezorgen.

Odette en Ville heeft de intieme en exclusieve sfeer van een boetiekhotel en de servicekwaliteit van een klassiek hotel. Op de begane grond nodigt de bibliotheek met comfortabele Chesterfieldbank uit tot lezen.

Voor de kleine trek zijn in de bar en de lounge de hele dag door heerlijke hapjes of, voor de zoetekauwen, exquise gebakjes verkrijgbaar. In het restaurant stelt de chef de kaart samen op basis van een smakelijke keuken met verschillende invloeden, waarin vooral veel seizoensproducten worden gebruikt.

De acht kamers zijn met zorg ingericht en allemaal net even anders. De ene heeft een open haard en een kleedruimte, de andere een fantastisch terras om van de zon te genieten.

Informatie

Chez Odette

Het verhaal van Odette begon in Williers, een van de kleinste dorpjes van Frankrijk. Binnen enkele jaren werd het oude café waar de stamgasten uit de buurt elkaar ontmoetten het meest geliefde hotel van de streek. Nu gaat het avontuur verder in een nieuwe omgeving. Odette is verhuisd naar Brussel. In het hotel in Williers voelen de gasten zich thuis. De kamers ademen discrete luxe, de service is uitstekend. De donkere houten vloer en de gedempte kleuren, met hier en daar een wit accent, bepalen de sfeer. om te toveren in een charmant hotel met moderne allure. Odette heeft nu ook haar intrek genomen in een schitterend herenhuis, midden in de levendige en gezellige Kasteleinswijk in Brussel. Zodra je over de drempel stapt, treed je een bijzondere wereld binnen waar alles in het werk wordt gesteld om de gast een aangenaam verblijf te bezorgen. Odette en Ville heeft de intieme en exclusieve sfeer van een boetiekhotel en de servicekwaliteit van een klassiek hotel. Op de begane grond nodigt de bibliotheek met comfortabele Chesterfieldbank uit tot lezen. Voor de kleine trek zijn in de bar en de lounge de hele dag door heerlijke hapjes of, voor de zoetekauwen, exquise gebakjes verkrijgbaar. In het restaurant stelt de chef de kaart samen op basis van een smakelijke keuken met verschillende invloeden, waarin vooral veel seizoensproducten worden gebruikt. De acht kamers zijn met zorg ingericht en allemaal net even anders. De ene heeft een open haard en een kleedruimte, de andere een fantastisch terras om van de zon te genieten.InformatieChez Odette