De precheck-in is dagelijks open tussen 14.00 uur en 20.00 uur, en is mogelijk één dag voor afreizen. Passagiers moeten persoonlijk hun bagage inchecken, met uitzondering van kinderen jonger dan 12 jaar, voor wie de ouders de bagage mogen inchecken als ze op dezelfde vlucht meereizen.

Volgens een woordvoerster van Brussels Airlines betekent de extra dienst een "win-winsituatie voor zowel de klant als de luchtvaartmaatschappij". Reizigers kunnen op die manier immers meer relax zijn op de dag van afreizen, en aan de incheckbalies worden de wachttijden veel korter.

Meer informatie via de website van Brussels Airlines. (Belga)

De precheck-in is dagelijks open tussen 14.00 uur en 20.00 uur, en is mogelijk één dag voor afreizen. Passagiers moeten persoonlijk hun bagage inchecken, met uitzondering van kinderen jonger dan 12 jaar, voor wie de ouders de bagage mogen inchecken als ze op dezelfde vlucht meereizen. Volgens een woordvoerster van Brussels Airlines betekent de extra dienst een "win-winsituatie voor zowel de klant als de luchtvaartmaatschappij". Reizigers kunnen op die manier immers meer relax zijn op de dag van afreizen, en aan de incheckbalies worden de wachttijden veel korter. Meer informatie via de website van Brussels Airlines. (Belga)