Vanaf 1 mei kunnen een deel van de dag alleen bezoekers met een online kaartje plus tijdsaanduiding naar binnen. "Door een deel van de dag alleen entree te bieden voor degenen die een ticket met tijdsaanduiding hebben, kunnen we meer bezoekers de gelegenheid bieden om het museum te bezoeken zonder in die bekende rij te hoeven staan. Maar bezoekers die zich niet op een tijdstip willen vastleggen, blijven we de mogelijkheid bieden om het museum spontaan te bezoeken, later op de dag", licht zakelijk directeur Garance Reus-Deelder toe.

Anne Frank Huis , Reuters
Anne Frank Huis © Reuters

Van 9.00 tot 15.30 uur kunnen bezoekers het Anne Frank Huis alleen in met een online kaartje met tijdsaanduiding. Vanaf 15.30 uur tot sluitingstijd (in de zomermaanden 22.00 uur) is er geen online kaartje nodig en is een ticket te kopen bij het museum. (BELGA/AB)

Vanaf 1 mei kunnen een deel van de dag alleen bezoekers met een online kaartje plus tijdsaanduiding naar binnen. "Door een deel van de dag alleen entree te bieden voor degenen die een ticket met tijdsaanduiding hebben, kunnen we meer bezoekers de gelegenheid bieden om het museum te bezoeken zonder in die bekende rij te hoeven staan. Maar bezoekers die zich niet op een tijdstip willen vastleggen, blijven we de mogelijkheid bieden om het museum spontaan te bezoeken, later op de dag", licht zakelijk directeur Garance Reus-Deelder toe.Van 9.00 tot 15.30 uur kunnen bezoekers het Anne Frank Huis alleen in met een online kaartje met tijdsaanduiding. Vanaf 15.30 uur tot sluitingstijd (in de zomermaanden 22.00 uur) is er geen online kaartje nodig en is een ticket te kopen bij het museum. (BELGA/AB)