Onder wandelaars is het Britse Kanaaleiland Jersey een populaire vakantiebestemming. Het niet al te grote eiland met zijn zonnige klimaat kunt u prima te voet verkennen.

Om het wandelaars nog meer naar de zin te maken organiseert de toeristische dienst ieder jaar wandelfestivals en geleide wandelingen.

Ook kunt u bij de toeristische dienst terecht voor individuele wandelingen rond een bepaald thema. Food Trails bijvoorbeeld lopen langs boerderijen en oesterkwekerijen en Coastal Walks brengen u langs de mooiste plekjes aan de kust.

Nieuw dit jaar zijn de Pub Walks: zes wandelingen die u laten kennismaken met de gezellige pubs op het eiland. De tochten zijn tussen de 7 en 13 km lang en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De routes vindt u op de website Jersey Walking.

Onder wandelaars is het Britse Kanaaleiland Jersey een populaire vakantiebestemming. Het niet al te grote eiland met zijn zonnige klimaat kunt u prima te voet verkennen. Om het wandelaars nog meer naar de zin te maken organiseert de toeristische dienst ieder jaar wandelfestivals en geleide wandelingen. Ook kunt u bij de toeristische dienst terecht voor individuele wandelingen rond een bepaald thema. Food Trails bijvoorbeeld lopen langs boerderijen en oesterkwekerijen en Coastal Walks brengen u langs de mooiste plekjes aan de kust. Nieuw dit jaar zijn de Pub Walks: zes wandelingen die u laten kennismaken met de gezellige pubs op het eiland. De tochten zijn tussen de 7 en 13 km lang en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De routes vindt u op de website Jersey Walking.