Daar opende zojuist Dig This Invercargill, een speeltuin met zware machines. Je hebt geen rijbewijs of ervaring nodig, maar je mag, na een korte instructie, zelf plaatsnemen op de bestuurdersstoel.

Je kan kiezen uit verschillende activiteiten. Zo is er de Mini Dig voor kinderen en tijdens de Big Push moet je een grote berg maken, banden aan de kant duwen en over een berg stenen heenrijden.

Al je frustatie en agressie kan je kwijt met de Agression Session waarbij je met een graafmachine een oude auto aan gort mag slaan.

Daar opende zojuist Dig This Invercargill, een speeltuin met zware machines. Je hebt geen rijbewijs of ervaring nodig, maar je mag, na een korte instructie, zelf plaatsnemen op de bestuurdersstoel. Je kan kiezen uit verschillende activiteiten. Zo is er de Mini Dig voor kinderen en tijdens de Big Push moet je een grote berg maken, banden aan de kant duwen en over een berg stenen heenrijden. Al je frustatie en agressie kan je kwijt met de Agression Session waarbij je met een graafmachine een oude auto aan gort mag slaan.