Het huwelijk waar iedereen in sterrenland naar uitkijkt, is misschien al, in alle stilte, gebeurd. Als we de geruchten mogen geloven, dan zijn Brad Pitt en Angelina Jolie getrouwd op Kerstdag. Dat schrijft de Telegraph.

Er wordt gefluisterd dat Hollywood-koppel Brad Pitt en Angelina Jolie getrouwd zijn op Kerstdag op het domein 'The Sanctuary' van modeontwerpster Donna Karan op de Turks-en Caicoseilanden, dat ligt ten zuiden van de Bahama's. Het beroemde koppel was op dit eiland om de feestdagen door te brengen, samen met hun zes kinderen, de ouders van Brad Pitt, zijn broer Doug en zus Julie.

Een oase van rust

Het domein 'The Sanctuary' bestaat uit drie villa's, drie open paviljoenen en vier zwembaden. Het werd gebouwd door Donna Karan als 'een oase van sereniteit' voor haar en haar familie ten gevolge van het overlijden van haar echtgenoot Stephan Weiss in 2001.

Het volledige domein, volledig in Indonesische/Afrikaanse stijl, werd uitgebreid met 'Parrot Cay' waar gelijkaardige luxe-huisjes gevestigd zijn perfect voor de accommodatie voor de entourage van Jolie-Pitt en huw trouwgasten.

Getrouwd of niet?

Brad en Angelina, die al zeven jaar samenzijn, verloofden zich in april 2012. Sinds het nieuws van hun verloving steken zo nu en dan de geruchten de kop op dat het koppel getrouwd zou zijn. De locatie die daarbij het meest naar voren komt is Griekenland. Maar nu zou het koppel elkaar hun ja-woord gegeven hebben in de Turks-Caicoseilanden. Het koppel heeft nog niet gereageerd op de trouwgeruchten. (LVR)

Het huwelijk waar iedereen in sterrenland naar uitkijkt, is misschien al, in alle stilte, gebeurd. Als we de geruchten mogen geloven, dan zijn Brad Pitt en Angelina Jolie getrouwd op Kerstdag. Dat schrijft de Telegraph. Er wordt gefluisterd dat Hollywood-koppel Brad Pitt en Angelina Jolie getrouwd zijn op Kerstdag op het domein 'The Sanctuary' van modeontwerpster Donna Karan op de Turks-en Caicoseilanden, dat ligt ten zuiden van de Bahama's. Het beroemde koppel was op dit eiland om de feestdagen door te brengen, samen met hun zes kinderen, de ouders van Brad Pitt, zijn broer Doug en zus Julie. Een oase van rust Het domein 'The Sanctuary' bestaat uit drie villa's, drie open paviljoenen en vier zwembaden. Het werd gebouwd door Donna Karan als 'een oase van sereniteit' voor haar en haar familie ten gevolge van het overlijden van haar echtgenoot Stephan Weiss in 2001. Het volledige domein, volledig in Indonesische/Afrikaanse stijl, werd uitgebreid met 'Parrot Cay' waar gelijkaardige luxe-huisjes gevestigd zijn perfect voor de accommodatie voor de entourage van Jolie-Pitt en huw trouwgasten. Getrouwd of niet? Brad en Angelina, die al zeven jaar samenzijn, verloofden zich in april 2012. Sinds het nieuws van hun verloving steken zo nu en dan de geruchten de kop op dat het koppel getrouwd zou zijn. De locatie die daarbij het meest naar voren komt is Griekenland. Maar nu zou het koppel elkaar hun ja-woord gegeven hebben in de Turks-Caicoseilanden. Het koppel heeft nog niet gereageerd op de trouwgeruchten. (LVR)