Victoria Beckham (36) is zwanger van haar vierde kind. Haar man David Beckham (35), deelde het nieuws mee via zijn facebookpagina. "Ik heb geweldig nieuws te vertellen. Victoria en ik verwachten ons vierde kind deze zomer. De jongens zijn erg opgewonden over de komst van een nieuw broertje of zusje", aldus de voetbalster

De Beckhams zijn getrouwd in 1999 en hebben drie zonen: Brooklyn (11), Romeo (8) en Cruz (5). In een interview met Vogue afgelopen week gaf Victoria Beckham te kennen dat ze verlangt naar een dochter.

AH.

Victoria Beckham (36) is zwanger van haar vierde kind. Haar man David Beckham (35), deelde het nieuws mee via zijn facebookpagina. "Ik heb geweldig nieuws te vertellen. Victoria en ik verwachten ons vierde kind deze zomer. De jongens zijn erg opgewonden over de komst van een nieuw broertje of zusje", aldus de voetbalster De Beckhams zijn getrouwd in 1999 en hebben drie zonen: Brooklyn (11), Romeo (8) en Cruz (5). In een interview met Vogue afgelopen week gaf Victoria Beckham te kennen dat ze verlangt naar een dochter. AH.